Ενοικίαση Αναπηρικού Αμαξιδίου

store2.jpgΦέρνουμε στον χώρο σας με το μήνα, αμαξίδιο κατόπιν συμφωνίας.

Με το αμαξίδιο μπορεί ο ασθενής να μετακινηθεί πιο άνετα, ή γενικά να μετακινείται όταν δεν μπορεί να περπατήσει, λόγω τραυματισμού ή κάποιας πάθησης. 

Επιλέγουμε ανάμεσα σε αμαξίδιο με μεγάλους τροχούς ή μεσαίους τροχούς, ανάλογα με το αν ο ασθενής θέλει ή μπορεί να το χρησιμοποιεί μόνος του ή/και με συνοδό. Στο σημείο αυτό, μην ξεχνάτε ότι συνήθως παρέχουμε αμαξίδιο με μεγάλους τροχούς διότι ακόμη και αν ο ασθενής δεν μπορεί να σπρώξει τον εαυτό του σε μεγάλη απόσταση, το να μπορεί να διορθώσει την θέση του ή να γυρίσει χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο είναι σημαντικό για την ψυχολογία του ως προς την έστω και μερική ανεξαρτησία του.

Ενοικίαση Νοσοκομειακής Κλίνης ηλεκτρικής ή χειροκίνητης

Όλα τα νοσοκομειακά κρεβάτια προορίζονται για κατ' οίκον νοσηλεία και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση ή πώληση, ανάλογα με την περίπτωση και το χρόνο για τον οποίο τα χρειάζεστε. Αφού συζητήσουμε μαζί τον τύπο του κρεβατιού και το τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να το αποκτήσετε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε τον εξοπλισμό στο χώρο σας.

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε μαζί με το ενοίκιο του κρεβατιού θα πρέπει να αγοράσετε και στρώμα νοσοκομειακό που κάνει τα "σπασίματα" για να μπορείτε να σηκώσετε τον ασθενή σας (το στρώμα για λόγους υγιεινής δεν ενοικιάζεται).

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής κλίνης έναντι της χειροκίνητης:

  1. Ικανοποίηση ασθενή: δεν ζητάει να του γυρίσουν την μανιβέλα, μπορεί να αλλάξει την θέση του μόνος του (ψυχολογικός παράγοντας) παρέχεται χειριστήριο.
  2. Περιποίηση και μετακίνηση: η μεταβολή ύψους του κρεβατιού είναι εξαιρετικά εξυπηρετική στην μετακίνηση από και προς το κρεβάτι, καθώς και η περιποίηση είναι πολύ πιο άνετη (δεν σκύβουμε για να γυρίσουμε τον ασθενή κλπ).
  3. Αισθητική: το κρεβάτι δεν θυμίζει "νοσοκομείο".
  4. Σχέση απόδοσης/τιμής: το ηλεκτρικό κρεβάτι αποδίδει όλα τα παραπάνω με πολύ λογική διαφορά από το αντίστοιχο χειροκίνητο!

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενοικιάσετε, τραπεζάκι για φαγητό-διάβασμα, και άλλα είδη που ενδέχεται να χρειαστείτε.

Τέλος, επειδή πολλές φορές, λόγω έλλειψης εμπειρίας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστείτε τι άλλο μπορεί να χρειάζεστε για να εξυπηρετήσετε και να ευχαριστήσετε τον ασθενή σας, συμβουλευθείτε μας αναφέροντας την πάθηση και την παρούσα κατάσταση του ανθρώπου σας.

Καλέστε μας στο παρακάτω τηλέφωνο 2331306868 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να σας συμβουλέψουμε.